Deutsch/German العربية/ Arabic TŘrkše/Turkish Cesky/Czech 中文/Chinese Română/Romanian Svenska/Swedish Ελληνικά/Greek Polski/Polish Italiano/Italian Franšais/French Espa˝ol/Spanish English/English Русский/Russian

   

De îngrijire a sănătăţii în sine disburses, de asemenea, pentru întreprinderile
look after your heart...Intreprinderi potrivit unui studiu poate profit în cazul în care vă faceţi griji cu promptitudine cu privire la sănătatea colegii lor: "Intreprinderi primi trei pentru fiecare euro, pe care le petrec privind măsurile de prevenire, înapoi".
 
Pentru acest studiu, cu 30 de companii internationale au fost analizate şi aproximativ jumătate din întreprinderile a cerut investit în programele de prevenire interne. Având în vedere randament net de mare, care aduce investiţii de sănătate, acest raport este totuşi uimitor de scăzut.
 
Prosperitatea în creştere în industrie şi în curs de dezvoltare va conduce în următorii ani la o creştere dramatică a bolilor cronice. Studiul ajunge la rezultatul că, datorită consecinţelor grave, întreprinderile trebuie să preia mai multe responsabilităţi pentru starea de sănătate a colaboratorii lor în viitor.
 
Studiul pune urmatoarele avantaje din sănătate operaţionale:
  • Reducerea costurilor de timp absent
  • Reducerea costurilor de depreciere durabila a eficientei angajatilor
  • Creşterea gradului de atractivitate a angajatorului de către angajamentul de sănătate a întreprinderii
Ultimul punct este important de vedere demografic, deoarece, în viitor, angajatorii vor lupta pentru putinii specialisti!
 
In noul webseite online EHRLICH PROPHYLAXE - DIAGNOSE & THERAPIE U.G.

Sportul de anduranță: crește puterea organismului de rezistență și stimulează sistemul imunitar, îmbunătățește condiția de anduranță și citocromul sistemului cardiovascular. - Te simți mai bine cu un nivel mai ridicat de citocrom. O concentrație mare de citocrom există atunci când capacitatea de rezistenta a organismului este în formă bună. Prin urmare, poate fi văzută ca un indicator al nivelului de energie al organismului, ca urmare a sportului de anduranță. Un program de formare de anduranță regulat, personalizate Îmbunătățește eficiența proceselor metabolice aerobe.

Acesta crește cantitatea de mitocondrii în celule și, de asemenea, nivelul citocromului, adică celula creează o cantitate mai mare a acestei enzime. Nivelul citocromul măsurat prin VIPSolution® este, prin urmare, direct legat de capacitatea de rezistenta a unei persoane. Cu toate acestea, un program de anduranță trebuie să fie de o anumită intensitate și durată înainte ca numărul de mitocondrii să crească. O creștere a nivelului de citocrom are loc înainte ca numărul de mitocondrii din celule să crească.

În cazul în care o persoană se oprește din a mai face exercitii fizice, nivelul lor de citocrom din celule și condiția fizică vor scădea.

Încă o dată, condiția fizică scade într-un ritm mai rapid decât capacitatea mitocondriilor.

 Aflați mai multe despre corpul dvs și monitorizați-vă condiția fizică cu BioForge®. Acesta vă va ajuta să fiți mai conștienți de nevoile corpului dvs, astfel încât să puteți răspunde la ele în mod direct. Ca urmare, vitalitatea dvs. va crește, vă veti bucura de viata mai mult si corpul dvs va fi mai rezistent la boli si obezitate.

Respirația thens strict sănătoși, prin care puterea vrac "bolnav" și influența.